Bakom stängda dörrar

Nu är mesta delen av dagen avklarad vilket menas med de flesta läxorna också men nu är jag så trött på det att jag vet inte vad! Så nu ska jag krypa ner i soffan med min jättebra bok "Bakom stängda dörrar" av Kristina Hansen med en kopp tee och tillbringa några timmar med den. Usch, den är så fruktansvärd med ändå så himla bra, när man väl börjat läsa den kan man inte sluta.

Detta har jag suttit och stirrat på i nu många timmar .. BORING


Tisdag

Godmorgon. Vad härligt det var att sova lite längre idag eftersom jag har studiedag. Men usch vad tråkigt vädret är, man blir helt deprimerad. Idag är jag riktigt sugen på att ladda upp en rad filmer vid soffan och bara avverka en efter en men tyvärr måste jag pluga jätte mycket idag och det är jag inte alls sugen på.

Jag hade världens konstigaste dröm inatt, jag drömde att jag låg i en fosterställning och jag var vaken men inte kunde gå upp? Alltså jag var vaken när jag trodde att jag låg i en fosterställning.... Asså, drömmar ...

Nej, nu ska jag gå upp och äta frukost och kolla lite på tv innan jag börjar studera. Det är något jag alltid måste göra , jag äter alltid frukost franför tv:n. Har ni någon speciell vana eller rutin när ni går upp på morgonen?

Jag har.. Jag ställer klockan på 6. Snoozar i en kvart sen går jag och mamma ut och går. Duschen är nästa och sedan slår jag upp en skål cheerios och sätter min framför tvn och kollar Fran, när pausen kommer går jag upp och väljer kläder och lågger de på soffbordet. Sedan tar jag in min platttång och fön i storarummet och sätter mig framför tv:N och gör det. Sedan, forftarande iklädd i min underbara morgonrock går jag in på toalettn och lägger på en liten makeup. Kläderna ska sedan på och sedan Blogga! Nu måste jag rusa in i mammas bil för bussen komer om tio minuter!


Jag saknar sommaren en dag som denna!

fun stuff

Lovade min underbara vän Josefin att jag skulle blogga om en sida som heter www.taaz.com . Det är en jätte rolig sida där du kan sminka dig själv och testa olika hårfrisyrer och sånt ..

Då ska ni självklart få en försmak (gammal bild)




Nu när vi är igång kan jag likabra tipsa om en annan rolig sida som heter veckorevyn.com eller se. Där kan du testa dig med kändisars frisyrer och liten del av kroppar ..


Frida as Victoria Beckham .. (gammal bild)

Idol

Nu är jag slut efter träningen och det är idol med. Jag fullkomligt älskar det :) har ni någon speciell favorit?

Iallafall så har jag studiedag imorgon, grymt härligt men eftersom jag har så mycket att studera kommer det ändå inte bli en lugn dag.. Tyvärr.. Nej, nu ska jag gå ut i köket och fixa lite svartvinbärstee och forstätta datanörda mig !

Soccer

Snabbt hem var det idag, blogga äta och byta om. Nu ska jag ta bussen om 20 minuter in och träna. Idag ska vi börja inomhus. Ska bli megaroligt!Träningens outfit måste ju också med ;D




Sofie und Frida

har precis kommit hem från skolan med bussen och har nyss ätit middag. Blev bara nått enkelt. Skolan idag har varit lagom rolig men många skratt har hunnits med, speciellt på bussen hem med Sofie då vi skrattade åt den filmen vi såg på svenskan, badar aldrig i g.. sjön eller nått sånt hette den.

Den var egentligen sorglig men vi kan göra det flesta tråkiga till roligare saker.. Vi asskratta åt när vi tänkte på att någon i filmen trilla över en sten och sådana töntiga saker, vi skratta också åt att två små killar kollade på när hans ena storebror jade sex med en annan så stod de i fönstret och kollade, o såhär såg min o sofies konversation ut då;

Frida: hahahahaha, det var så jävla kul när de kollade på när de hade sex i fönstret och de skakade för de tyckte det så såkonstigt ut.

Sofie: ehh, neej Frida. Det skakade för att de runkade?

Frida: MOHAHAHAHHA !

- livet är inte lätt ibland .

                                                Dagens outfit

Skoldag

Jag vet att man inte får sitta och blogga när det är skola men jag kunde inte motstå dessutom är jag nästan färdig med mitt arbete om Ewing Sarkom som vi jobbar på just nu :) Jag tänkte förtsätta med citaten från i moorse, mohaha , det var jätte roligt. Jag satt typ och asgarva för mig själv igårkväll när jag läste det.

"Hej min kära dagbok" Allt bra med dig? Jag mår inte så bra. Mamma, Pappa och D ante retas hela tiden med att säga, - är det dina strumpor? oh, kan de inte sluta? hejdå jag älskar mamma pappa mormor morfar farfar och farmor.... och Linus <3

Asså man var konstig när man var liten?

"Hej, läget? jag vet inte vad det är för datum idag men vi firar iallafall min bror Dante, du vet idag eftersom han fyller tretton år. Ha det bra så ses vi, jag älskar linus"

Ofta? Min bror fyller år och jag vet inte vilket datum det är?

"Idag var jag på fest hos cissi Aallflod och jag dansade med Andreas, jag ville alldrig att låten skulle ta slut.. Jag frågade även på honom men han sa nä, han sa nä till Jonna också.. Vad är det med honom? Han var alltid en sån som sa ja innan, varför säger han nej nu hela tiden?

AH, man var så söt när man var liten ;D

Måndag

Godmorgon!

Igårkväll innan jag skulle sova hittade jag en gammal dagbok som jag skrev för kanske 8 år sedan. Det var väldigt svårt att se vad det stod men här är iallafall några citat.

"Jag är ganska så kär i Andreas, också är jag kanske så kär i Jakob och sen är jag super duper kär i Linus. Ohh, mitt hjärta svider jag saknar honom så mycket. Tänk, om jag ändå fick pussa honom så skulle allt kännas bättre"

HAHA
nej, nu måste jag verkligen rusa till bussen så jag inte missar den, skriver mer sen, ha en trevlig dag!


Filmdax

Nu är klockan äntligen åtta! Känns som jag har väntat en hel evighet tills filmen snart börjar :) coyoty ugly! du missar väl inte den ? ;D Mamma har precis varit nere och handlat godis och glass så nu ska jag fylla en bamseskål med glass och hitta en riktig skön plats i soffan och njuta av filmen. Vad ska ni göra ikväll ?



makemebabies

Var inne på en jätterolig sida innan där man kan kolla hur ens barn "kommer se ut" men olika kändisar och sådant. thaha , riktigt roligt faktiskt ! sidan heter makemebabies.com



Så sött barn! Ja då blir det väl jag och David dåXD


Zac Efron har alltid varit min favorit men måste nog säga att jag inte vill skaffa barn med honom....

YOGA

Nu är jag ganska trött efter allt slit med pluggandet och sånt idag så nu ska jag piggna till med lite yoga om en liten stund. Det är alltid väldigt uppfriskande. Nu är jag helt färdig med mitt idrottspass och har förklarar fysologiska och psykologiskabehov, använt mig i ord som anearobat och aerobt och sådant så nu är det kanske blankt i huvudet. Buuhuu.. Och sedan klockan åtta kommer mina absoluta favorit film Coyote ugly, ni missar väl inte den? Jag vet inte hur många gången jag sätt den men jag tröttnar aldrig, hörs senare, plikten kallar. ...

Söndag

Godmorgon

Vilket härligt väder det är ute. Var precis ute och gick med mamma en extra lång runda och om man kisade mot solen kunde man känna värmen stråla mot en. Idag ska jag för det mesta studera eftersom jag har spåhimla mycket i skolan nästa  vecka och för att få det att fungera tänkte jag lägga upp ett schema på hur dagen ska se ut. Jag tänkte lägga upp dagen i en timmes etapper eftersom då blir det aldrig tröttsamt att göra någonting, man sitter inte för länge med något så man tröttnar. Då är det bättre att sitta en timme med något först, en timme med något annan och sedan en timme med det första igen. Du blir inte lika uttråkad. och från och med nu ska jag äta frukost sedan hitta min kamera/dator sladd så jag kan lägga in mina bilder. Den är borta!

11.15-12.00 läsa till provet om puls/blodtryck och läkarundersökningar
12.00-13.00 Göra klar min estetiska uppgift
13.00-14.00 En paus med ett avsnitt DH
15.00-16.00 Arbeta om Ewing Sarkom (cancersjukdom)
16.00-17.00 Göra min uppgift om egen idrottslektion
17.00-18.00 Power Yoga

Sedan tänkte jag ta det lung och vila upp mig inför nästa vecka. Bada fotbad, ansiktsmask, hårinpackning mm. Alltid mysigt .

Godnatt

Nu är säsongen nästan slut och jag med. Ögonen håller nästan på att stängas nu så trött jag är. Ska snart hoppa i säng och måla naglarna sedan susa tills det är morgon . Godnatt .



Tv vecka

Blev jätte trött när jag tittade desperate housewives så jag tog en dusch för att piggna till igen för jag hade nämnligen tänkt titta klart säsong tre ikväll/natt eftersom jag vill ha allt fräscht i minnet när de nya avsnitten börjar nästa vecka. Och det är inte bara det som börjar utan Greys, gossip girl mm. Men det är så himla irriterande att GG är samtidigt som idol för då måste jag välja någon av det som jag inte gillar att göra. Men detta året har jag faktiskt lovat mig själv att följa idol för det har jag varit lite slarvig med. Så nästa vecka blir en idol vecka framför tv igen + Desperate housewives, det ska jag inte missa !  Nej, sängen väntar på mig nu . Måste hinna se alla avsnitt . Får väl slänga i mig kaffe med ?  

Dh, godis och varm coco

Lördagskvällen spenderas för mig under täcket på mitt rum med varm choklad och grädde, lakrits och desperate housewives. Kan det bli mysigare? Skulle egentligen gått på bio idag men istället blev det en mysig hemmakväll.


Lördag

Ny blogg, härlig!

Imorse blev det ingen sovmorgon, fick ställa klockan på åtta för jag och Johanna skulle till Nova Lund. Där blev det lite shopping och fik (MAAAT) och nu har vi nyss krängt två kebabtallrikar! Nu sitter vi i JJ's rum och skrattar ihjäl oss åt ingenting?  ... Pappa kommer nu och hämtar mig och då ska jag övningsköra hem . 




Dagens outfit


skinnjacka - Norge
Topp - Gina tricot
Byxor - Monki
Väska - Friis and company

RSS 2.0